Identity area
Type of entity
Corporate body
Authorized form of name
Auberge de la Fleur-de-Lys
Parallel form(s) of name
Standardized form(s) of name according to other rules
Other form(s) of name
Identifiers for corporate bodies
Description area
Dates of existence
1974-aujourd'hui
History
1974: Ouverture de l'Auberge de la Fleur-de-Lys par M. et Mme Rochat (Paul et Yvonne).
xxxx: Reprise du restaurant familial par Rochat (Daniel et Mireille).
2009: Reprise de la cuisine par Rochat (Stéphane), fils de Daniel et Mireille.
Places
Prilly, Rte de Neuchâtel 73
Legal status
Functions, occupations and activities
Restaurant, avec salle à manger, terrasse et carnotzet.
Cuisine française et locale.
Mandates/sources of authority
Internal structures/genealogy
General context
Relationships area
Access points area
Subject access points
Place access points
Occupations
Control area
Authority record identifier
CH - Auberge de la Fleur-de-Lys Prilly
Institution identifier
CH - ACPrilly
Rules and/or conventions used
ISAAR CPF
Status
Revised
Level of detail
Dates of creation, revision and deletion
Juillet 2015: création
22.10.2018: révision